Ophalen

Ophalen van u bestellingen kan te allen tijde met een afspraak. U kunt u bestellingen komen ophalen aan Nieuw Zeelandweg 9a, 1045 AL Amsterdam.

Bezorgen

Met behulp van onze eigen bezorgdienst leveren we onze verse producten iedere dag door heel Nederland. Bab Elsalam vleesgroothandel heeft uiteraard vakkundige mensen in dienst, waardoor wij deze kwaliteit ook kunnen waarborgen.

Al het vervoer van ons vlees naar de klant verzorgen wij zelf met onze moderne koelwagens. Dat betekent dat wij de kwaliteit van onze producten nog beter kunnen garanderen. Wij zorgen er zo voor dat het snel en hygiënisch bij de klant wordt afgeleverd. Dankzij het plannen van onze eigen logistiek kunnen wij rekening houden met alle leveringswensen van onze klanten, zonder afhankelijk te zijn van andere partijen.

Een bestelling plaatsen binnen Amsterdam kan vanaf één lam/ schaap. Bestellen buiten Amsterdam (door heel Nederland) kan al vanaf zeven lammeren/ schapen.

Doordat Bab Elsalam vleesgroothandel gespecialiseerd is in het ritueel slachten van het vlees, zijn islamitische slagerijen en winkels één van de grootste afnemers van Bab Elsalam vleesgroothandel.